Áthidaló helyére építhető redőnytok / Szúnyogháló rendszerek

Szúnyogháló rendszerek

PERFEKT ST 200 RG RENDSZER SZÚNYOGHÁLÓI

A PERFEKT redőnyrendszer nagy előnye, hogy nem kell előre kitalálnunk mely nyílászárónkat szeretnénk szúnyoghálóval ellátni. A rendszer kialakításának köszönhetően akár fix, függőleges mozgatású mobil, vagy pliszé szúnyogháló is beépíthető utólag a palást és a nyílászáró közé.

Fix szúnyogháló:

Költséghatékony megoldás. Hátránya, hogy az ablak előtt mindig látható a háló. Megoldható leszerelhető kivitel beépítése is, de ez a megoldás elég problémás, ugyanakkor gondoskodnunk kell a leszerelt hálók sérülésmentes tárolásáról is.

Függőleges mozgatású mobil szúnyogháló ablakhoz:

A szúnyogháló külön alumínium tokba tekeredik be, így mikor nem használjuk teljesen láthatatlanná válik. Praktikus, kényelmesen kezelhető megoldás.Pliszé szúnyogháló:

Elsősorban ajtó méreteknél ajánlott, de különleges hálókínálatának (standard szürke, pollenszűrős, illetve reflexiós kivitel) köszönhetően ablakra is gyakran választják. Egyszerűen működtethető, strapabíró szerkezet.
Figyelem! A honlapon közölt valamennyi fénykép, termékleírás, jogvédelem alatt áll! Felhasználása más honlapokhoz, szórólapokhoz vagy prospektusok készítéséhez vagy bármilyen nyilvános megjelenéshez kizárólag az Atenád Kft. ügyvezetőjének írásos engedélye birtokában lehetséges!